Celelalte Cuvinte - Armaghedon (negru)

Availability: In Stock


Celelalte Cuvinte - Armaghedon (1994) re-master 


Pentru prima data pe format vinil

Editie limitata la doar 200 de exemplare pe disc negru


Editia remasterizata a unuia dintre cele mai importante albume Rock / Metal romanesti, lansat initial in 1994


Play here (not the current re-mastered version!): https://www.youtube.com/watch?v=UBG2UXiMblA

IMPORTANT: For orders outside Romania the default shipping method is Standard Priority (no tracking number), please add the Registered Shipping item if you'd like your order with tracking number.


Side A
1. Așa e viața mea
2. Lupii
3. Neam blestemat
4. Lumea de apoi
* Cor de copii

Side B
5. Armaghedon
6. Balanţa
7. Cel din răsărit
8. Nu-i vina mea


Every sold copy pays the band directly!